Bruidstaart bestellen. Bruidstaart semi-naked met bloemen en fruit

Taart op maat

Ben je op zoek naar een speciaal ontwerp? Vul onderstaand formulier in met je voorkeuren en ideeën. Wij sturen je een prijsindicatie voor de mogelijkheden.

Inspiratie nodig? Bekijk onze kant-en-klare taarten of onze Instagram.

Houd er rekening mee dat onze op maat gemaakte taarten minimaal twee weken van tevoren besteld dienen te worden, maar bij voorkeur eerder. Omdat wij binnen bepaalde stijlen werken, behouden wij ons het recht om een bestelling niet aan te nemen.

Bruidstaart bestellen. Bruidstaart semi-naked met bloemen en fruit

Startprijzen:
8-10 personen vanaf €55
12-14 personen vanaf €75
16-20 personen vanaf €100
+20 personen vanaf €125

FAQ taart op maat

Ik heb een allergie of dieetwens

Wij kunnen lactose-, zuivel- en noten"vrije" taarten aanbieden. Op dit moment werken wij vanuit een kleine keuken, waarbij kruisbesmetting vrijwel niet te vermijden is. Houd er rekening mee dat onze taarten dus wel sporen van allergenen kunnen bevatten. Wij bieden op dit moment geen glutenvrije of vegan opties aan.

Bezorgen jullie ook?

Op dit moment bezorgen wij in overleg bruidstaarten of grote bestellingen boven €300,-, binnen een afstand van +/- 50km vanaf Heiloo, NH. We rekenen hiervoor leveringskosten afhankelijk van de afstand, met een minimum van €30,-.

Kunnen jullie een specifiek design namaken?

Heb je een van onze designs gezien? Dan is de kans groot dat we een vergelijkbare taart voor je kunnen maken. Houd er rekening mee dat geen enkele taart precies hetzelfde zal zijn.

Heb je een design van iemand anders gezien? Wij proberen om niet een volledig design van een collega bakker na te maken. Wel kunnen we inspiratie halen uit een afbeelding, dus voel je vrij om je inspiratie mee te sturen. We zullen proberen om dit te verwerken binnen onze eigen stijl.

Zijn er dingen die jullie niet doen?

Wij werken in principe met (swiss meringue) botercrème of ganache. Soms werken we met fondant voor specifieke details, maar voor volledig fondant bedekte taarten kun je beter terecht bij een collega bakker die zich daarin heeft gespecialiseerd. Ook werken wij niet vaak met plastic figuurtjes.